Roland DG VersaUV LEC2 Rulodan Ruloya Yazıcı / Kesicileri ve S-Serisi Düz Yataklı Ürün Grubunu piyasa sürüyor

Yeni Modeller UV Baskının Faydalarını Daha Fazla Medya Türüne Yaymakta ve Daha Keskin bir Kalite Sağlamaktadır 

Bugün Roland DG, iki yeni çığır açan çözümü olan VersaUV LEC2 Serisi UV Rulodan Ruloya yazıcı/kesicisini ve VersaUV LEC2 S-Serisi UV Düz Yataklı Yazıcısını piyasaya sürdüğünü duyuruyor.

 

VersaUV LEC2 Yazıcı/Kesicileri

VersaUV LEC2 Rulodan Ruloya Yazıcı/Kesici Serisi LEC2-330 762mm (30”) ve LEC2-640 1625mm (64”) ürünlerini içermektedir ve baskı kalitesini optimize etmeye, medya uyumluluğunu genişletmeye ve çok sayıda baskı uzmanı için gerçek anlamda kapsamlı bir UV baskı çözümü sağlamaya odaklanmaktadır.

 

Hem iç mekan hem de dış mekan uygulamaları için LEC2 Yazıcı/Kesici serisi, hem model ve prototip oluşturulması için ambalaj uzmanlarına hem de çok çeşitli tabela ve grafiğe yüksek kalite veya özel efekt ilave etmek isteyen matbaa şirketlerine hitap edecektir. Ayrıca bünyesindeki kesme yetenekleri, hepsi bir arada bir çözüm arayanlara hitap edecektir.

Roland DG Avrupa-Orta Doğu-Afrika Bölgesi İş Geliştirme ve Ürün Yönetimi Direktörü Paul Willems'ın yorumları şu şekildedir: ‘Baskı işlerinin, UV'nin sağladığı hız, basitlik ve kısa baskı sürelerinden belirgin ticari değer elde ettiğini biliyoruz. LEC2-330 ve 640 modelleri, müşterilerin üzerlerine baskı yapabileceği rulodan ruloya ve yarı-rijit medya türlerini genişletmesinin yanı sıra çıktı kalitesini de keskinleştirerek çok daha fazla gelir fırsatı sağlamaktadır.’

İnce filmler ve yumuşak torbalar gibi zorlayıcı malzemelerin yanı sıra kontur kesimli etiketler ve tam yapılı karton ambalaj prototiplerinin üzerine baskı yapılmasına imkan veren TB-30 gergi çubuğu ve ET-30 uzatma tablası gibi opsiyonel aksesuarlar da LEC2-330 ile kullanılabilir.

Daha geniş olan LEC2-640 çok çeşitli iç ve dış mekan uygulamaları için cazip bir çözüm sunar. Yüksek opaklığa sahip beyaz mürekkep, statik streç filmler gibi şeffaf malzemeler üzerine baskı alınmasını ve vitrinler ve tanıtımlar için grafikler oluşturulmasını mümkün kılar. Şeffaf mürekkebi, mürekkep yapılandırmalarına dahil etmeyi seçen müşteriler, özel duvar kaplamalarının yanı sıra etiket ve çıkartma gibi daha küçük uygulamalara da göz alıcı efektler ekleyebilirler.

VersaUV LEC2 S-Serisi Düz Yataklı Yazıcıları

LEC2 S series pr web

VersaUV LEC2 S-Serisi Düz Yataklı Yazıcılar, hem esnek hem de rijit birçok tür substrat ve nesne üzerinde kolayca baskı yaparak çok yönlülükte en üst düzeyi sunar ve farklılaştırılmış kar fırsatları, daha kısa pazarlama süreleri veya mevcut zamandan tasarruf etmek isteyen tabela üreticilerinin, kişiselleştirme evlerinin, endüstriyel matbaacıların ve ambalaj uzmanlarının ilgisini çekecektir.

4 düz yataklı modeli içeren S-Serisi, üretim ortamlarına ve her türlü gereksinimlere uygun olabilmek için çok çeşitli yapılandırmalarda ve ebatlarda sunulmaktadır. 762mm (30”) ve 1.625mm (64”) ölçülerinde iki farklı genişlikte ve 3 farklı uzunluk yapılandırmasında (F200, F300 veya F400)* mevcut ve 230 mmlik etkileyici bir baskı yüksekliğine sahiptir.

Günümüz pazar koşullarının esnekliğe olan ihtiyacının farkına varan Roland DG, alternatif yatak uzunlukları veya bir bant yazıcı seçeneğine ihtiyaç duyan kişiler için S-Serisi modelinin talep üzerine ısmarlama versiyonlarını da sunmaktadır.

Endüstriyel uygulamalar, iç ve dış mekan posterleri, ürün prototipleri ve ambalajlara ilaveten kişiselleştirilmiş öğeler Roland DG LEC2-330S ve LEC2-640S düz yataklı yazıcılarla bastırılabilir.

Willems açıklamalarına şu şekilde devam etmiştir ‘VersaUV LEC2 S-Serisi Düz Yataklı Yazıcılar, mevcut tezgah üstü UV yazıcı kullanıcıları için bir sonraki aşama olarak veya mevcut S-Serisi kullanıcıları, UV baskı dünyasına adım atma arzusu olan işletmeler veya daha ‘endüstriyel’ ölçekte gereksinimleri olan kişiler için bir üst seviyeye geçmek amacıyla idealdir. Yapılandırmaların çok yönlülüğü, günümüzde baskı piyasasında faaliyet gösteren şirketler için kritik olan daha yüksek kar marjı ve yeni iş imkanları beklentisi sunan çeşitli heyecan verici uygulamalara imkan tanımaktadır.’

 

Yeni ECO-UV EUV5 Mürekkepleri

Tüm VersaUV LEC2 modelleri, eski nesil modellere kıyasla yaklaşık %25 mürekkep maliyeti avantajı sunan yeni EUV5 mürekkebinin yanı sıra yeni bastırılabilir astar mürekkep ve ilave emniyet iyileştirmeleri ile donatılmıştır.

Tüm modeller, iyileştirilmiş üretkenlik için çift CMYK veya tam kapsamlı yetenekler için astar, parlak ve beyaz mürekkebe sahip CMYK'yı içeren birçok mürekkep yapılandırmasında mevcuttur. Beyaz mürekkep, koyu renkler için vurgular veya bir temel katman ilave eder ve Parlak mürekkep yüksek parlaklıkta veya mat bir yüzey sonlandırması yaratmaktadır. Parlak katmanlar, eşsiz ve dokunsal bitirmelerle daha da değer kazandıran, endüstriyel uygulamalar için dokulu efektler, Braille veya uzman işaretlemeleri de oluşturabilir. Ayarlanabilir yoğunluğa sahip UV-LED lambaları, ikincil bir işlem kullanarak sim ve folyo uygulamaları gibi yaratıcı bitirişlerin başarıyla tamamlanabileceği anlamına gelmektedir.

Hem kalite hem de çok yönlülük sunan Roland DG, LEC2 Rulodan Ruloya Yazıcı/Kesicilerin ve S-Serisi Düz Yataklı Yazıcıların en uygun baskı kalitesi ve daha geniş uygulama çeşitliliği arayışında olan çeşitli baskı hizmeti sağlayıcıları için uzun zamandır beklenen bir çözüm sağlayacağından emindir.

Roland DG VersaUV LEC2 ve LEC2 S-Serisi Avrupa-Orta Doğu ve Afrika bölgesinde mevcuttur.

VersaUV LEC2 Rulodan Ruloya Yazıcı/Kesici Serisi hakkında daha fazla bilgi edinin

VersaUV LEC2 S-Serisi Düz Yataklı Yazıcılar hakkında daha fazla bilgi edinin

EUV5 Mürekkepleri hakkında daha fazla bilgi edinin

*F300 ve F400 yapılandırmaları sadece LEC2-640S 1625mm (64”) modelinde mevcuttur.