Roland DG, İşlerinizi Büyütmek için Benzersiz Bas-daha sonra-Kes İş Akışına sahip CAMM-1 GR2-640/540 Vinil Kesicilerini Piyasaya Sürüyor

GR2-640/540 64” and 54” vinyl cutters

Roland DG CAMM-1 ürün grubuna yeni GR2-640/540 64” ve 54” vinil kesicilerinin ilave edildiğini duyuruyor.
CAMM-1 serisi, ince otomobil cam filmlerinden ve ısı transferi plakalarından kalın yansıtıcı plakalara ve kumlama maskelerine kadar çok geniş aralıkta plaka ve film malzemelerini hemen hemen her şekilde hızlı ve temiz bir şekilde kesebilme kabiliyetine sahiptir. Uygulamalar, tabelaları, otomobil cam filmlerini, araç giydirmelerini, spor kıyafetleri ve daha fazlasını içermektedir.

Roland DG Avrupa, Orta Doğu, Afrika Bölgesi Ürün Yönetimi ve İş Geliştirme Direktörü Paul Willems şunları ifade ediyor: “Roland’ın yüksek kaliteli baskı teknolojisiyle eşleştirildiğinde Roland kesicileri, etiket, çıkartma, mağaza içi satın alma noktaları ve son zamanlarda da sosyal mesafe tabelalarını da içeren birçok uygulamanın tüm şekil ve boyutlarında zengin ve canlı grafikler yaratmak isteyen baskı uzmanları için mükemmel bir seçimdir.”

Yeni piyasaya sürülen GR2-640/540 ürünü, üstün kesin performansı ile makul fiyatlandırma arasında ideal bir denge sağlar ve büyük boyutlu mürekkep püskürtmeli yazıcılarla kusursuz bir şekilde entegre olabilecek şekilde tasarlanmıştır. 1.530 mm/s'lik maksimum kesim hızı, 600 gf'lik basma kuvveti ve düzgün baskı malzemesi beslemesiyle GR2 serisi, profesyonel kullanıcılar tarafından talep edilen hassas kesim kalitesini ve yüksek hacim üretkenliğini elde eder.

Willems'e göre GR2 serisinin en heyecan verici özelliklerinden biri de, kusursuz bas-daha sonra-kes üretimi için aynı VersaWorks 6 RIP yazılımını kullanarak Roland DG'nin büyük boyutlu mürekkep püskürtmeli yazıcılarıyla sorunsuz bir şekilde eşleşmesidir.

VersaWorks 6 ‘Job Assistant’ işlevi, üretimi tamamlamak için kullanıcıların Adobe® Illustrator®, CorelDRAW® ve diğer grafik yazılımlarına geri dönme ihtiyaçlarını ortadan kaldırarak, PDF'teki vektör verilerini düzenlemenize ve grafiklerin dış çizgilerinin doğru olarak kesilmesini sağlamak için kolay bir şekilde kontur çizgileri eklemenizi sağlar.
GR2 serisi ayrıca, yüksek adetli basılı malzemelerin daha hassas kontur kesimi ve laminasyon sonrasında kesimi için çoklu kırpma imi işlevine sahiptir. Ayrıca diğer büyük boyutlu mürekkep püskürtmeli yazıcılarla eşleştirmek için Roland DG AAS II ek yazılımını içerir.

GR2 serisi, kayıt sonrasında ilk bir sene ücretsiz olan güçlü, sınıfının en iyisi FlexiSign GR2-Sürümü yazılımla donatılmıştır. Bu yazılım, grafik dosyalarını tasarlamak ve kesmek için eksiksiz bir paket sunar ve sadece kesim veya bas-daha sonra-kes iş akışı için GR2 serisi kesicilerle kusursuz bir şekilde entegre olur.

Willems şunları da ekliyor“GR2 serisi kalite, üretkenlik ve maliyet verimliliğinde rakiplerine üstünlük sağlamaktadır. Roland ürünlerinin bu tanımlayıcı özellikleri, kullanıcıların yeni yaratıcı ürün teklifleri hazırlamalarına ve müşterilerine çok daha fazla teknolojik çözümler sunmasına olanak sağlayarak profesyonel baskı sektöründeki şiddetli rekabet ortamında rakiplerinin önünde olmalarına yardımcı olur."