Roland DG, VersaUV LEC2 Serisi için seçenekleri genişletiyor

Eksiksiz Roland DG ECO-UV EUV5 mürekkep kartuşları, siyan, magenta, sarı, siyah, turuncu, kırmızı, parlak, astar ve beyaz kademeli renkler

Roland DG, yeni turuncu ve kırmızı mürekkep seçenekleri ve LEC2-640 için özel olarak tasarlanmış opsiyonel uzatma tablasının daha büyük bir versiyonuyla VersaUV LEC2 Serisi UV rulodan ruloya yazıcı/kesici cihazlarını  ve VersaUV LEC2 S-Serisi UV düz yataklı yazıcılarını genişletmiştir.

Yeni! EUV5 Turuncu ve Kırmızı mürekkepleri

VersaUV LEC2 ürün grubu, Ocak 2021 tarihinde piyasaya sürülmesinden bu yana grafik uzmanları ve ambalaj modeli uzmanları arasında popülerliğini büyük ölçüde kanıtlamıştır. Şimdi de CMYK, beyaz, parlak ve yazdırılabilir astar orijinal setine turuncu ve kırmızı EUV5 mürekkeplerinin heyecan verici şekilde eklenmesi, bu çok yönlü cihazların potansiyelini daha da genişletmiştir.

Kusursuz renk baskısı mükemmelliği isteyen markalarla çalışanlar için turuncu ve kırmızıyı içeren bir mürekkep yapılandırmasının seçilmesi idealdir. Yeni mürekkep renk gamı ayrıca, arkadan aydınlatmalı, kanvas ve dekoratif uygulamaları da içeren grafiklerini gerçekten daha göz alıcı yapmak için baskı çıktılarına canlılık ve etki eklemek isteyen baskı hizmet sağlayıcıları için mükemmel çözümler sunmaktadır.

Bütün baskı kabiliyetleri için uygun olan GREENGUARD GOLD onaylı EUV5 mürekkebi, tüm hızlarda çarpıcı baskı kaliteleri sunmakta ve neredeyse sınırsız malzeme ve substrat çeşitleri üzerine kolaylıkla yapışmaktadır.

Roland DG Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi İş Geliştirme ve Ürün Yönetimi Direktörü Paul Willems şunları belirtmiştir: “Müşterilerimize genişletilmiş bir renk gamı sunan bu iki yeni canlı rengi EUV5 ürün grubumuza eklediğimiz için çok memnunuz. Mürekkepler, yeni VersaUV LEC2 müşterilerinin çok daha geniş türde baskı işleri almalarını ve çarpıcı, yüksek kaliteli uygulamalar üretmelerini sağlayacaktır.”

Şehir merkezindeki Paris'i Ziyaret Edin tabelası, parlak vurgulara sahip şarap kutusu ve şişeleri ve salon duvarında asılı bir gün batımı manzarasındaki botların kanvas resmi

Yeni! Katlanabilir karton kağıt sayfalarını beslemek için ET-64:

Ambalaj prototipleri için karton kağıt gibi daha rijit substratları beslerken dengeyi sağlamaya yardımcı olan ET-30 uzatma tablasının başarısının üzerine ekleyerek, Roland DG yeni bir ET-64 aksesuarının kullanılabilirliğini duyurmuştur. LEC2-640 kesici/yazıcısıyla uyumlu olan bu ürün, gerçek kağıt hamuru kullanan B1 boyutuna kadar katlanabilir karton uygulamalarının* tüm çeşitleri için uygundur.

Willems şunları eklemiştir: “Çözümlerimizin kalitesi dünyaca bilinmektedir. Rakipsiz hizmet ve desteğimizin yanı sıra, grafik sağlayıcılarının değişmekte olan gereksinimlerini karşılamak üzere çok yönlü çözümlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz.”

VersaUV LEC2 Rulodan Ruloya Yazıcı/Kesici Serisi hakkında daha fazla bilgiye ulaşın
VersaUV LEC2 S-Serisi Düz Yataklı Yazıcıları hakkında daha fazla bilgiye ulaşın
EUV5 Mürekkepleri hakkında daha fazla bilgiye ulaşın

* Mukavva kartonlar dahil değildir.