DGSHAPE yeni EKIT ürününü sunar: SRM-20 için gravür seçenekleri

Montage of various personalised products

 

DGSHAPE EMEA – Mart 2021 . Yeni malzemeler, daha çok yönlülük, ek iş potansiyeli. DGSHAPE EMEA çok tutulan Masaüstü 3 boyutlu SRM-20 makinesinde yeni ve çok basit bir eklenti kitini sunar. SRM-20 Masaüstü Freze Makinesi uygun bir fiyata derli toplu bir boyut ve güçlü özellikler sunuyor. Her ofis, atölye veya sınıf ortamına girebilen bir cihazla gerçekçi parça ve prototiplerin üretimi basitleşiyor ve elverişli hale geliyor. Uzman işletme becerilerine ihtiyaç duymadan ileri düzey frezeleme kabiliyetleri arayan kullanıcılar açısından SRM-20 kendi sınıfındaki en kolay ve en hassas CNC tezgâhlarından biri. DGSHAPE EMEA, küçük boyutlu ve kullanımı kolay döner gravür makineleri alanındaki piyasa lideri konumlarını daha da ileriye taşımak amacıyla var olan SRM-20 ürünü için iki gravür kiti – EKIT - geliştirdi. Doğru takım, aksesuar ve yazılım seçenekleriyle bu ürün şunlar gibi küçük formatlı uygulamalarda son derece kabiliyetli bir gravür makinesi olduğunu kanıtladı:

• Evcil hayvan, isim ve anahtar etiketleri

• Küçük ödüller

• Armağan özelleştirme

• Plaka gravürleri, özellikle cenaze plakaları

 

Montage of various personalised products

 

“Bu yeni EKIT ile düz plakalardan daha hacimli armağanlara kadar çok çeşitli malzemelerde gravür yapabiliyoruz,” diyor Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Ürün Yönetimi Başkanı Peter Kettle. “Çalışma aşığı masaüstü SRM-20'ye yeni EKIT ürünümüzü ekleyerek özelleştirme alanında heyecan verici yeni bir fırsat oluşturduk. Derli toplu bir çözüm olduğundan, perakende mağazaları için ideal, çünkü güvenli, kolay ve şık bir çalışma sunmak için tasarlandı. 

Montage of various personalised products

 

”Yeni EKIT'in potansiyelini keşfedin ve gerçeğe dönüştürebileceğiniz yüzlerce olası uygulama hakkında bilgi alın. Bu yeni EKIT (web sayfası) ile hatıra plakaları, metal armağanlar, ahşap plaketler, akrilik levhalar ve daha pek çok eşyayı kişiselleştirme ve özelleştirmedeki kar getiren potansiyeli keşfedebilirsiniz."

 

* Yeni EKIT yalnızca Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki seçili mağazalarda mevcuttur. Bulunduğunuz yerdeki DGSHAPE ekibiyle bağlantı kurun.

 

NEW SRM EKIT

>