Roland DG, Texart XT-640S-DTG lansmanı ile son derece hızlı tişört baskısı sunuyor

Roland DG'nin yeni Texart XT-640S-DTG Çok İstasyonlu Doğrudan Kıyafete Baskı Yapan Yazıcı  

Roland DG EMEA, yeni Texart XT-640S-DTG yazıcısını 'da sergileyeceğini duyurdu. Roland'ın Texart serisine yapılan bu son ekleme, tam renkli grafikleri pamuk bazlı tişörtlere ve giysilere doğrudan, hızlı ve renkli bir şekilde basan çok istasyonlu doğrudan kıyafete baskı yapanraz.

Talep üzerine baskılı, rağbet edilen pamuklu ürünler

Roland Texart serisi, talep üzerine güvenilir, yüksek kaliteli çıktı sunarak tekstil ürünlerinin toplu olarak özelleştirilmesini sağlar. Yeni Texart XT-640S-DTG; kullanıcıların kalıcı, tam renkli tasarımları, fotoğrafları, logoları ve metinleri doğrudan çok çeşitli pamuklu, pamuk açısından zengin ve beyaz poly tişört ve giysilere basmaların sağlar. CMYK ve yüksek yoğunluklu Beyaz DTG mürekkepler, beyaz veya renkli giysiler üzerinde doğal bir görünüm ve suo ile canlı efektler elde eder.

Bir tişört 8 saniye * kadar kısa bir sürede basılabilirken, benzersiz kayar tabla / yerleştirme kalibresi tasarımı özellikle kısa üretim koşumlarında maksimum çok yönllllk içininarklım ragazzo Değişken verve otomatik beyaz fonksiyona sahip en son model ErgoSoft Roland RIP, dougrudan kıyafete üretimi son derece verimli hale getirir.

Yeni Texart XT-640S-DTG

Roland DG'nin EMEA İş Geliştirme ve Ürün Yönetimi Direktörü Paul Willems şöyle diyor: "Yeni Texart XT-640S-DTG, Roland dijital teknolojisinin sunduğu fırsatlys yijiigra ser net net net net net net net net net net hazırda birden fazla doğrudan kıyafete baskı cihazı kullananlar, şirket içi üretim yapan markalar, ürün tekliflerini çeşitlendirmek isteyen hazır giyim nakış işletmeleri ve daha fazirı i ideal. Dijital doğrudan kıyafete baskı pazarı gittikçe büyümeye hazır ve daha fazla müşterimizin bu pazara katılmasına yardımcı olmak için sabırsızlanıyoruz. "

Texart XT-640S-DTG, EMEA bölgesindeki müşteriler tarafından kullanılabilir.

Yeni Texart XT-640S-DTG hakkında daha fazla bilgi için +39 0735 586558 'yi arayın.

* 200x260mm baskı alanı, CMYK, üretim modu, 12 tişört üretimine göre.