Roland DG’den Çifte Lansman

Roland DG iki yeni ürünü duyurusunu gerçekleştirdi. Yeni VersaUV LEF2-300D, baskı olanaklarını geliştirmek için piyasaya sürülürken, Roland'ın ünlü RIP yazılımı Ergosoft Roland Edition 3'ün en son sürümü Texart müşterileri için kullanıcı deneyimini geliştiriyor.

LEF2-300D'nin yeni potansiyelini keşfedin

İlk olarak 2011 yılında piyasaya sürülen VersaUV LEF serisi, yıllar içinde daha büyük yatak boyutlarının ve daha ince bitirme detaylarının mümkün hale geldiği evrime tanıklık etti ve inanılmaz derecede popüler olduğunu kanıtladı. Roland DG, 200 mm yüksekliğe sahip, aynı zamanda uzun parçaları desteklerken daha geniş çeşitlilikte kalibreler için kapasite sağlayan ve sunulan baskı potansiyelini artıran yeni modeli VersaUV LEF2-300D'yi bugün piyasaya sürdü. VersaUV LEF; deri çantalar, ayakkabılar, telefon kılıfları ve diğer promosyon ürünleri ve hediyeler de dahil olmak üzere bir dizi ürün ve yüzeyde isteğe göre özelleştirmeye izin vererek canlı renkler ve gerçekçi dokular yaratır. 

Roland DG EMEA Ürün Müdürü Francisco Lozano ise konuyla ilgili, “VersaUV LEF'in çok yönlülüğü göz önüne alındığında, bir dizi kullanıcıdan harika başarı öyküleri dinledik. Bu öyküler sadece baskı endüstrisinden değil, aynı zamanda VersaUV serisi gibi tamamlayıcı bir dijital cihaz olmadan önce sadece serigrafi baskı işlemlerine dayanan perakende, imalat ve diğer endüstrilerden geliyorlar.” dedi. 

Ergosoft Roland Edition 3

Sezgisel kullanım ve gelişmiş kullanıcı deneyimi için yeniden tasarlanmış bir kullanıcı arayüzü, hedef spot rengini hızlı bir şekilde bulma, otomatik spot değişimi ve genel olarak geliştirilmiş kullanıcı verimliliği ve üretkenliği de dahil olmak üzere çeşitli yeni özellikler ve iyileştirmelerle Roland'ın son sürüm RIP yazılımı, yüksek kaliteli tekstil baskısı için mükemmel bir seçimdir. 1 ve 2 sürümlerini etkinleştiren mevcut Texart XT-640/RT-640 kullanıcıları, 24 Mart ve 30 Eylül 2020 tarihleri arasında ücretsiz yükseltme yapabilirler.

Yeni VersaUV LEF2-300D
ve yeni yazılım RIP Ergosoft 3 hakkında daha fazla bilgi edinin