Roland DG, İsteğe Bağlı Kişiselleştirme için VersaSTUDIO BT-12 Doğrudan Konfeksiyona Baskı Makinesinin Kullanılabileceğini Açıkladı

Dünya çapında geniş formatlı inkjet yazıcıların ve 3D cihazların lider üreticisi Roland DG Corporation, Roland'ın pamuk bazlı ürünlere doğrudan baskı yapılmasını mümkün kılan ilk masaüstü yazıcısı VersaSTUDIO BT-12'nin EMEA bölgesinde mevcut olduğunu bugün açıkladı.

Kullanımı kolay ve kompakt BT-12, yenilikçi gelir fırsatları arayan ve tam renkli grafikleri, fotoğrafları, logoları ve metinleri T-shirt, bez çanta ve iç dekorasyon tekstil ürünleri gibi çok çeşitli ürünlere basmak ve isteğe bağlı olarak yüksek değerli özelleştirilmiş ürünler yaratmak isteyen işletmeler ve kişiler için idealdir. BT-12, ilgi çekici bir mağaza içi müşteri deneyimi sunmak için perakende satış ortamlarına sorunsuz bir şekilde entegre olur ve çeşitlilik isteyen küçük kıyafet işletmeleri için mükemmel bir çözümdür.

Roland DG EMEA İş Geliştirme ve Ürün Yönetimi Başkanı Paul Willems konuyla ilgili şunları söyledi: ‘BT-12, bölgede yapılan her gösterimde büyük bir yankı uyandırıyor. Kullanıcılar, uygun fiyatta ve ekonomik olmasının yanı sıra çözümün sunduğu inanılmaz kazanç sağlama potansiyeli ve mükemmel yatırım getirisi ile gerçekten heyecanlanıyor. Ayrıca, BT-12'nin bir ofis yazıcısını kullanmak kadar kolay olmasından ve çıktılarının inanılmaz derecede yüksek kalitesinden etkileniyorlar. İsteğe bağlı bir özel grafik işini sıfırdan başlatmak isteyen kişiler veya hızlı yazdırılan, yüksek gelirli özelleştirilmiş ürünler ile portföyünü çeşitlendirmek isteyen işletmeler için ideal bir çözümdür.’

Sadece birkaç dakika içinde baştan sona bir ürün üretme kabiliyetine sahip olan ultra kompakt tasarım ve BT-12’nin (ve opsiyonel istiflenebilir HB-12 son işlem ünitesinin) güvenli ve kapalı işletimi, alışveriş merkezleri, büfeler, giyim mağazaları, otel hediyelik eşya dükkanları ve turistik yerler dahil alanın sınırlı olduğu yerlerde, müşterilerine bire bir kişiselleştirme hizmeti sunmak isteyen işletmeler için BT-12’yi ideal kılar.

VersaSTUDIO BT-12

Opsiyonel istiflenebilir HB-12 son işlem ünitesi ile

BT-12 aynı zamanda home ofis girişimler ve mevcut müşteri tabanlarına çapraz satış yapmanın ve yeni pazarları hedeflemenin kazançlı yollarını arayan işletmeler için ideldir.

Roland'ın en yeni tasarım ve baskı yönetimi yazılımı olan cotodesign ile birleştirildiğinde BT-12, fotoğraf veya sanat çalışmaları gibi müşterilerin verilerini akıllı telefonlarından kullanarak giyim ve hediyelik eşyaların mağazalarda kişiselleştirilmesi için eksiksiz bir baskı çözümü haline gelir.

Ayrıca kullanıcılar, BT-12'nin Roland'ın sektördeki ünlü güvenilirliği, hizmeti ve desteği ile desteklendiğini bilmenin rahatlığını yaşarlar.

Münih'teki FESPA ziyaretçileri (14-17 Mayıs), Roland DG standında (Salon A5 Stant H10) BT-12'yi kendileri için deneme şansına sahip olacaklar. BT-12, Roland'ın geniş kapsamlı popüler dijital özelleştirme baskı çözümleri yelpazesinin sunulduğu, heyecan verici fırsatları keşfetmek için etkileşimli bir alan olan Coto Bar’da yer alacak. Aynı zamanda ziyaretçilere cotodesign yazılımını denemeleri ve kendi kişiselleştirilmiş hatıralarını oluşturmaları için de Coto Bar’da fırsat sunulacak.

Paul Willems sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ‘BT-12'yi iş başında gören herkes, boyutlarının ve fiyatının çok üstünde para kazandıran mükemmel bir cihaz olduğunu kabul ediyor - bu yüzden bu lansmanın bu kadar ilgi çekti. BT-12'yi pazara sunuyor olmaktan oldukça heyecanlıyız ve kullanıcıların işletmelerinin dönüşümlerine yardımcı olacak heyecan verici yolları görmeyi dört gözle bekliyoruz.’