Roland topluluğu, insanları COVID-19'dan korumaya nasıl yardımcı oluyor?

Bu blogda şunları bulabilirsiniz:

 

Roland kullanıcıları pandemi boyunca insanları korumaya yardımcı olacak inanılmaz şeyleri nasıl oluşturuyor?

Son birkaç ay hepimiz için tuhaf ve zorlu geçti. Müşterilerimizin çoğunun hem ticari hem de kişisel olarak etkilendiğini biliyoruz. Ancak Roland topluluğunun ne kadar özgün, yaratıcı ve cesur olabileceğini de gördük.

Hijyenik pamuklu yüz maskeleri üzerine renkli tasarımlar basan La Cocina Gráfica ve Costaest gibi COVID-19'un yayılmasına karşı mücadelede önemli rol oynayan Roland müşterileri favori hikayelerimizden bazıları.

La Cocina Gráfica have been producing face masks to help protect people against C-19

Elite Signs in the UK produced thousands of name badges for healthcare staff working on the frontline

Sağlık çalışanları için binlerce yaka kartı üreten Elite Signs ve kolay okunabilir kontrol panelleri ile vantilatörler kurmak için bir üniversite ile çalışan Vermeulen & Vermeulen Reclame gibi diğer Roland müşterileri ise ön sıralarda kişilerin hayatını kolaylaştırmaya yardımcı oluyorlar. Roland yetkili satıcısı Promakim, Türkiye'de Roland LV-180 lazer kazıma makineleri ile hijyenik koşullar altında koruyucu yüz kalkanları üretmekte ve sağlık kuruluşlarına ulaştırmaktadır.

Roland teknolojileri sosyal mesafeli tabelaların çok değerli olduğunu tüm dünyada kanıtlıyor. Roland yapımı ürünlerinin ve kişisel koruma ekipmanlarının (KKD) fotoğraflarını paylaşan herkese BÜYÜK BİR TEŞEKKÜR EDERİZ demek istiyoruz. Bizimle paylaşmaya devam edin!

Burada Roland'da kendi cihazlarımızla çalışmak için daha güvenli bir yer oluşturuyoruz. Örneğin, MDX-540 tezgah üstü kazıma makinelerimiz ile dokunmatik olmayan kapı açıcılar ürettik ve LV lazer gravürcülerimizle yüz kalkanları yaptık. Bunları nasıl yaptığımızı aşağıda görebilirsiniz.


Roland kazıma makinesi ile eller serbest kapı açıcı nasıl yapılır

Here's all you need to know about making a non-touch door handle

Kapı kolları, mikrop barındıran eşyalardan biridir.

Bu basit tasarım, ekibimizin elleri yerine kol diresekleriyle kapıları açarak virüslerin ve mikropların yayılmasını önlediği anlamına gelir.

We used the CAM software that's bundled with the Roland MDX-540 to design our hands-free door handles

1.İlk olarak, Roland’ın MDX-540 kazıma cihazıyla birlikte verilen CAM yazılımına CAD dosyasını yükledik.

The Roland MDX-540 mills standard MDF to make non-touch door handles

2. Makineye standart bir MDF blok yerleştirdik ve kazıma yaptık.

The Roland MDX-540 can produce three sets of hands-free door handles at a time

3. Tek seferde üç tutacak üretmek, hızlı MDX-540 sayesinde sadece birkaç dakika sürdü. Makine işlemi bitirdiğinde tutacaklar bir araya gelmeye hazırdı. 

Make your own non-touch door handle using Roland MDX-540 milling machines

4. Ve sonra kurulum: İki parça kapı kolunun üzerine kaydırılmış ve elastik bir bant (ve isteğe bağlı kaymayı önleyen kauçuk bir kol) ile birleştirilmiştir. Ayrıca kapıya TrueVIS VG2-540 bas/kes cihazı   ile basılmış bazı yön stikerları da ekledik ve böylece iş bitmiş oldu.

CAD dosyasını indirerek ve deliğin şeklini kendi kapınızın koluna uyacak şekilde ayarlayarak kendi eller serbest kapınızı üretebilirsiniz.

Denerseniz bize bildirin!