#Rolandile güvenilir bir ortağa sahip olursunuz

emea-blogpost-banners-1160x400-relations_tr.jpg

Bir Roland DG baskı makinesi almak önemli bir yatırımdır. Biz de gururlu bir üretici olarak, doğru seçimi yapmanız için her zaman yardıma hazırız. Bizim tavsiyelerimizin yanında, ülke çapında bir Yetkili Bayi ağından faydalanırsınız. Ancak zaman zaman neden müşterilere doğrudan satış yapmadığımız da sorulmaktadır. Neden bayiler? Evet, şimdi bunu sözcüklere dökmeye çalışalım.

Bayilerimizi bu kadar mükemmel yapan nedir?

Öncelikle, Roland DG Yetkili Bayilerimizi gerçekten özenle seçeriz. Roland DG'ye, gelişmiş cihazlarımıza ve teknolojimize bizim kadar tutkulu olduğundan emin olduğumuz zaman bir bayiye yetki veririz. 

Daha sonra onları Roland DG teknolojisi konusunda çok iyi bir eğitimden geçiririz. Roland DG bayilerimiz işletme ihtiyaçlarınıza en uygun cihaza karar vermenize yardımcı olabilir, ayrıca, Roland DG Academy'de eğitim fırsatları, cihazınızı tamamlayacak yazılımlar ve kapsamlı Roland DG mürekkep çeşitleri gibi birçok Roland DG sunumları hakkında öneride bulunabilirler. 

 

Eğer ihtiyacınız olan şey bayilerimizde yoksa, size kimin yardımcı olacağını bilecek ve sizi doğru yere yönlendireceklerdir.

Bayilerimiz yalnızca problem çözücü, teknoloji uzmanı ve işletme danışmanı değildirler. Onlar aynı zamanda dayanabileceğiniz bir omuz gibidir ve ne zaman ihtiyacınız olursa tavsiye ve destek vermeye hazırdırlar. İşleri yalnızca satış  yapmak değildir; Roland'ınızı ve işletmenizi yönetmenize yardımcı olmak için birçok şapkaları vardır.

#Rolandile güvenilir bir ortağa sahip olursunuz