Roland’dan Yeni Texart RT-640 Sublimasyon Baskı Makinesi

Dünyanın önde gelen geniş formatlı inkjet yazıcı ve bas-kes cihazları tedarikçisi Roland DG Corporation yeni 64 inçlik sublimasyon baskı makinesi Texart RT-640'ı piyasaya çıkardı.

Süblime baskı için özel olarak geliştirilen Texart RT-640; üstün kalite, canlı renkler ve istikrarlı performans sunuyor. RT-640; tekstil, tabela, iç tasarım, moda ve orijinal ürünler gibi çok çeşitli uygulamayla görsel iletişim sektörüne değer katmayı hedefliyor.

Olağanüstü baskı kalitesi      

Roland DG’nin yeni Texart mürekkebini kullanan RT-640; cesur ve canlı renkler, hassas tonlara ve dikkat çekici ince detaylara sahip güçlü ve zengin siyahlar sunuyor. Turuncu ve mor renklerin eklenmesi ile 8 renkli mürekkep konfigürasyonu yaratarak olağanüstü geniş bir renk gamı sunabiliyor.

RT-640 ve Texart mürekkep, mükemmel renk istikrarı sağlayarak tutarlı baskı üretimine olanak tanıyor. RT-640'ın optimize baskı kontrol teknolojisi sayesinde mükemmel netliğe sahip görüntü baskısı kalitesine kolayca ulaşmak mümkün.

Üretim ve güvenilirlik

RT-640 22,0 m2/saat üretim baskı hızına ve 32,6 m2/saat maksimum baskı hızına sahip. Optimize vakumlu fan, aktarım kâğıdının baskı sırasında düz kalmasını olanaklı kılıyor. Ayrıca ön ve arkada yeni tasarlanan Besleme Ayarlayıcı, daha fazla gerginlik sağlıyor ve bükülmeyi önlüyor. Böylece rulo, alıcı makaraya hassas bir şekilde sarılıyor ve sonraki sıcak baskı aşamasına sorunsuz bir geçiş sağlanıyor.

Yeni Roland Mürekkep Sistemi bir litrelik hava geçirmez özel kilitli boya ekipmanlarıyla sürekli aynı kalitede tutarlı baskı yapılmasını sağlar ve dört renkli modda ise aynı rengi 2 kanaldan besler. Tescilli Roland Mürekkep Aktarma Sistemi, diğer mürekkep kesesine otomatik olarak geçiş yaparak kesintisiz baskı yapmayı olanaklı kılıyor. Süreci daha da hızlandırmak için boş bir keseyi yazıcıyı durdurmadan da değiştirmek mümkün.

Yeni Yazılım (RIP)

Roland Texart RT-640 sublimasyon baskı makinesi, kullanıcılara iki profesyonel yazılım arasında tercih yapma imkanı sunuyor: Tekstile özel her türlü özelliği destekleyen ve tekstil baskı endüstrisinde hak ettiği şöhrete sahip olan ErgoSoft Roland Edition ve ilk kez kullananlar için bile kolay, sezgisel kullanım sağlayan Roland VersaWorks.

ErgoSoft Roland Edition, tekstil baskı endüstrisindeki öncü yazılım tedarikçisi ErgoSoft tarafından Roland DG için özel olarak geliştirildi. Hem 8 renkli, hem de 4 renkli baskı desteği sunan mükemmel seviyede yüksek hıza sahip yazılım, özellikle üretim ile görüntü kalitesini birleştiren dijital tekstil üretimine yönelik birçok özelliğe sahip.

Dört renkli baskı için destek sunan Roland VersaWorks, sahip olduğu güçlü özellikleri, benzersiz bir kullanım kolaylığı ile birleştiriyor. İlk defa kullananların bile sezgisel kumanda özelliklerinden çok hoşlanacağı kesin. Yalnızca bir ortam profili seçildiğinde yazılım, renk düzeltmeyi ve mürekkep tüketimini yönetiyor. Mükemmel renkli üretimle canlı baskılar sağlamak, daha önce yazıcı tecrübesi olmayanlar için bile artık çok kolay.