Roland DG Gelişmiş CAMM-1 GS-24 Masaüstü Kesicisini Tanıttı

Roland DG, yüksek kesim gücü ve hassasiyetini, üstün performans özelliklerini ve rakipsiz güvenilirliği ile sektörünün en iyisi,  gelmiş geçmiş en gelişmiş masaüstü kesicisi yeni CAMM-1 GS-24'ü piyasaya sundu.

GS-24'ün sağlam üretim kalitesi, yeniden tasarlanan kesme taşıyıcısı ve bıçak tutucusu, 10x bindirmeli kesme kabiliyeti ve 350gf bastırma kuvveti (selefine göre yüzde 40 daha fazla) kullanıcıların kalın ve sıkı katmanlar dahil 50 ila 700 mm genişliğindeki çeşitli malzemeleri kolay ve doğru bir şekilde kesmelerine olanak tanıyor. Güçlü ve dayanıklı bir dijital servomotora sahip olan GS-24 optimum verimlilik, çok yönlülük ve üretkenlik için geliştirilmiş. Vinil, boya maskesi, fitilli kumaş, ısı transferleri ve hatta mıknatıs ve karton gibi malzemeleri saniyede 500 mm’ye varan hızlarda kesebiliyor. Güç, hız ve hassasiyet bileşimine sahip olan GS-24; yüksek kaliteli araç grafikleri, tabelalar, çıkartmalar, dekore edilmiş giysiler, özel grafikler ve daha fazlasını üretmek için rakip tanımayan bir ürün. Ayrıca perforeli kesme kabiliyeti, bireysel satış için etiket ve çıkartma üretimini basit bir işe dönüştürüyor.

GS-24 teknolojik açıdan gelişmiş olmasının yanında inanılmaz derecede kullanıcı dostu bir cihaz. Yeni tasarlanan LCD panel kolay izleme ve kontrol sağlarken, kesicinin apronundaki hassas bıçak oluğu kolayca manüel kesim yapmayı sağlıyor. Aynı zamanda her defasında hassas bir kesim sağlamak için beslemeleri düz tutan dahili bir rulo tabanı mevcut. Dahili Roland CutStudio™ yazılımı, görüntüleri hızlı ve kolay bir şekilde büyütmenize, küçültmenize, yeniden konumlandırmanıza, döndürmenize ve yansıtmanıza izin veriyor. Gelişmiş bir döşeme fonksiyonu büyük görüntülerin kesilmesini kolaylaştırıyor ve hatta taslak çizmeye gerek kalmadan TrueType® fontlarını bile kesmek mümkün.. CutStudio; BMP, JPG, STX, AI ve EPS dosya formatlarını destekliyor ve doğruca Adobe Illustrator veya CorelDRAW®'dan (pakete dahildir) kesim yapabiliyor.

Roland 1988’de ilk CAMM-1 kesicisini ürettiğinden beri, tüm dünyada 420.000’in üzerinde kesici satıldığını belirten Roland DG Global Pazarlama Müdürü Satoko Yoshida, “Süregelen araştırma, ihtiyaçların ve pazarın beklentilerinin derinlemesine tespiti, CAMM-1 tarihinin en verimli ve kullanımı kolay masaüstü kesicisi yeni GS-24’ün geliştirilmesine yol açmıştır. Dijital kesim işlemine aşina olmayan kullanıcılar bile GS-24’ün sunduğu geniş kapsamlı aplikasyonlar ile başarılı sonuçlar elde etmenin ne kadar kolay olduğunu görecekler.”