MediaMouse #Rolandile mürekkep maliyetlerini azalttı

MediaMouse #Rolandile mürekkep maliyetlerini azalttıÜrünlere can veren zengin ve canlı renkler, bir baskı profesyonelinin en büyük silahıdır. Doyuma ulaşmış ve rekabetçi bir pazarda, mükemmel bir mürekkep, işletmelere rekabette öne çıkmaları için gereken benzersiz ve premium avantajları sunabilir.

Roland DG olarak biz, müşterilerimize canlı renkler, hızlı kuruma süreleri ve benzersiz bir dayanıklılık sunan yüksek kaliteli mürekkeplerin lider tedarikçilerinden biri olarak uluslararası  bir güven kazandık. Kapsamlı mürekkep seçeneklerimiz tüm dünyadaki birçok işletmenin tam kalbinde önemli bir yere sahiptir ve müşterilerimiz bunun nedenini iyi bilirler

MediaMouse: Öykümüz

MediaMouse'un sahibi Jesper Norbøll, Roland DG'nin tescilli mürekkeplerini seçtikten sonra neden bir daha arkalarına bakmadıklarını anlatıyor:

Grafik şirketimiz, 1999'da kurulduğundan beri pazardaki büyümesini sürdürmekte ve çok farklı yaratıcı çözümler sunmaktadır. MediaHouse olarak, geleneksel sanatlarla son teknolojiyi birleştirerek yüksek kaliteli baskılar üretirken, daima müşterilerimizin beklentilerine özel bir önem vermişizdir. 

Altı Roland DG cihazımızla her defasında optimum performansı sağlamak için mümkün olan en iyi teknoloji ve ekipmanları kullandığımızdan emin olmak istedik ve bu yüzden Roland DG’nin ECO-SOL MAX mürekkebine yatırım yaptık. VersaCAMM VS-i bas-kes makinelerimizi tamamlayan mürekkep, yeni zengin siyah ve gri tonlar sundu ve yararlanabileceğimiz yeni ve heyecan verici tasarım fırsatlarına erişim sağladı. 

MediaMouse #Rolandile mürekkep maliyetlerini azalttı

ECO-SOL MAX 3 deneyimi

Roland DG'nin VS-640i ile çalışacak yeni ECO-SOL MAX3 mürekkep gamını geliştirdiğini öğrendiğimizde, mürekkep sunumlarımızı güncelleme şansı yakaladık. Bizim için büyük satış noktalarından biri de, büyük 500 cc’lik kartuşlar oldu; daha önce yalnızca 440 cc’lik kartuşlar ile çalışmıştık. İlk başta fazladan 60 cc kapasitenin büyük bir fark oluşturacağını düşünmüyorduk, ancak ECO-SOL MAX3 mürekkebin etkisi sayesinde mürekkep tüketimindeki düşüş ve mürekkep kartuşlarını değiştirmek için gereken zamandaki azalma ile mürekkep maliyetlerimiz azaldı ve kesinlikle paramızın karşılığını çok daha iyi şekilde aldık.

Düşük mürekkep tüketiminin yanında, ECO-SOL MAX3 mürekkeplerin inanılmaz hızlı kuruma süresi olduğunu fark ettik. Bu mürekkep baskıdan sonra anında kuruduğu için artık tüm ürünlerimizi baskı makinesinden çıkar çıkmaz kullanabiliyoruz. Hızlı kuruma süresi, kaplanmış ve kaplanmamış medya türlerine renk akması endişesi taşımadan daha yüksek üretkenlik seviyelerinde çalışma olanağı sağlıyor. 

MediaMouse #Rolandile mürekkep maliyetlerini azalttı

Kaliteyi yakalayacağımızı bilerek Roland DG mürekkeplerini kullanıyoruz

Mürekkepler baskılı bir ürünün belki de en önemli unsuru olduğu için, en iyilere yatırım yaptığımızdan emin olmak istedik. Metalik dahil altı renk sunan kapsamlı ECO-SOL MAX3 mürekkep gamı, MediaHouse'da sunduğumuz ürün ailesi ve uygulamalar için en mükemmel çözümdü. ECO-SOL MAX2 Beyaz mürekkebin eklenmesi de yeni ve mevcut müşterilere yaklaşırken kullanabileceğimiz, transparan medya türlerine ve renkli arka planlara yüksek etkili grafikler basmamızı sağlayan bir başka avantaj.

ECO-SOL MAX 3 her kartuşta dayanıklı, güvenilir ve tutarlı renkler üretmemize olanak sağladı. Roland DG mürekkepleriyle yaşadığımız deneyimimizde şunu gördük ki yüksek kaliteli ürünler yüksek fiyata olmak zorunda değil. Roland DG bizim için mükemmel bir ortak oldu ve uzun yıllar boyunca bu marka ve cihazları ile çalışmak için sabırsızlanıyoruz. 

ECO-SOL MAX3